Curățarea delicată a intestinelor


Un rol foarte important în buna funcționare a întregului organism uman le revine intestinelor.

Acestea participă activ la procesul de digestie, absorbind substanțele utile din alimente, substanțe de care corpul uman are nevoie ca să funcționeze normal. Cu alte cuvinte, acestea sunt responsabile pentru buna funcționare a organismului. Pentru a evita multe boli este necesar ca intestinele să fie curățate regulat.
În decursul a 75 de ani de viață, prin intestine trec aproximativ 100 tone de mâncare și 40000 litri de apă. În consecință în ele se acumulează o cantitate mare de toxine.
 

Iată cum trebuie curățate intestinele
Există multe modalități de curățare a intestinelor, dar nu toate sunt bune. Spre exemplu spălarea colonului prin metoda hidroterapiei de colon este o procedură destul de costisitoare, necesită mult timp și dereglează microflora intestinală.
 

Unii doctori și nutriționiști recomandă consumarea făinii din semințe de in. Aceasta curăță intestinele în aproximativ trei săptămâni. De asemenea, făina de in reglează greutatea și arde depunerile de grăsime foarte eficient. Elimină toxinele și ajută la diminuarea nivelului de colesterol din corp. Poate fi utilizată ca produs auxiliar la tratarea bolilor gastro-intestinale, afecțiunilor căilor biliare și multor altor boli.
Oamenii de știință au demonstrat că făina de in poate îmbunătăți vederea și chiar activitatea creierului.
 

Mod de administrare:

În prima săptămână se ia o linguriță de făină de in pe zi înainte de masă cu 100 ml de iaurt.
În a doua săptămână cantitatea de in se dublează.
În săptămâna a treia se consumă 3 lingurițe, amestecate cu 150 ml de iaurt. Iaurtul poate fi înlocuit cu smântână degresată sau cu chefir.
Făina de in poate fi găsită în vânzare sau poate fi preparată acasă. Trebuie doar să cumpărați semințele de in de la farmacie și să le mărunțiți în râșnița de cafea.


Acest amestec trebuie să înlocuiască micul dejun.
În doar trei săptămâni o să observați o îmbunătățire a sănătății și o scădere în greutate. Este necesar să consumați multe lichide în perioada de curățare a organismului.
 

După cum vedeți, semințele de in sunt foarte utile și de asemenea este foarte bine să le întrebuințați în alimentația de zi cu zi adăugându-le în salate, sosuri, prăjituri etc.
 

Va dorim multă sănătate dvs și prietenilor dvs!

“Conținutul tuturor articolelor este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist. “