Cel mai puternic antibiotic natural

Omoara orice infectie din organism

In ziua de azi oamenii cheltuie de obicei o mulțime de bani pe diferite antibiotice pentru a trata infectiile din organism. Dar, există un antibiotic natural , o modalitate mai bună si mai ieftina care poate vindeca majoritatea infecțiilor și bolilor, dar are si un efect detoxifiant pentru organism.

Vom enumera mai jos o parte din ingredientele sale și a efectelor lor benefice.

Ceapa este o leguma care a fost considerată întotdeauna ca un diuretic și antibiotic puternic, cu proprietati anti-inflamatorii. Este folosita în lupta împotriva racelilor, gripei și pentru oprirea tusei. Cu toate acestea, substanța cea mai importanta este quercetina, care împiedică atacul de cord.

Usturoiul este un antibacterian puternic și are proprietăți antibiotice. Este cel mai bine utilizat în combaterea racelii, gripei si bacteriilor. Cel mai bun lucru la usturoi este că nu distruge bacteriile bune pe care le avem in organism, asa cum fac antibioticele.

Ghimbirul este o modalitate naturala de a lupta împotriva bacteriilor și de a intari sistemul imunitar. Acesta servește ca un regulator pentru tensiunea arteriala crescuta, astm și ajută in cazul febrei si a racelilor.

Otetul de mere nefiltrat este un bun antioxidant, anti-fungic, anti-inflamator și are proprietăți antibacteriene. De asemenea, ajută la digestie.

Hreanul este o planta cu proprietati anti-parazitare și antibacteriene puternice, de stimulare a sistemului imunitar. El purifica, de asemenea, caile respiratorii si sinusurile. Nu e recomandabil pentru diabetici, totuși.

Ardeiul iute este un decongestionant natural și te poate încălzi, ceea ce este un plus pentru sistemul imunitar.
Reteta Antibiotic Natural

Ingrediente (toate trebuie sa fie proaspete):

• 1 bucată de usturoi tocat
• 1 bucată de hrean radacina ras
• 1 bucată de ardei iute tocat (habanero, jalapeño, cayenne, Serrano etc.)
• 1 bucată de ceapă albă tocata
• 1 bucată de radacina ghimbir ras
• 1 litru de otet de mere nefiltrat

Instrucţiuni

1. Taie și zdrobeste toate ingredientele;
2. Umple un borcan de sticla pana la aproximativ ¾ cu ingredientele de mai sus amestecate. Orice dimensiune a borcanului este adecvata;
3. Umple partea de sus a borcanului cu oțet de mere ;
4. Se agită vasul închis, astfel încât să poti amesteca totul împreună;
5. Depoziteaza într-un loc uscat și întunecat si agită borcanul o dată pe zi timp de 2 săptămâni;
6. Pune o bucata de tifon pe un alt vas (care sa actioneze ca un filtru);
7. Strecoara lichidul din borcan prin tifon;
8. Utilizeaza o pâlnie pentru a turna lichidul în sticle inchise la culoare.

Utilizare

Acest antibiotic natural este foarte picant și puternic și nu este foarte gustos, dar vei obține o multime de beneficii daca il consumi.
Atunci când esti într-o formă buna și doresti să-l folosesti doar pentru a îmbunătăți sistemul imunitar, bea 50 grame de două sau mai multe ori pe zi. Tine amestecul in gura pentru putin timp si inghite-l fără sa-l amesteci cu apă, pentru că efectul va fi mult mai redus.
Când ai o senzație de rău il poti folosi de 5-6 ori pe zi. Acest tonic este, de asemenea recomandat pentru femei și copii, gravide, dar in doze mai mici.